Wat bieden wij?

Buitenschoolse opvang (BSO) bestaat bij ons uit voorschoolse opvang (VSO) naschoolse opvang (NSO) en vakantie opvang. Ook behoort flexibele opvang tot de mogelijkheden.

Le Papillon biedt kleinschalige opvang aan voor kinderen in de leeftijd van 4 jaar tot 12 jaar.

Kleinschalige opvang houdt in dat er veel  persoonlijke aandacht per kind kan worden geschonken. Ieder kind staat bij ons voorop want ieder kind heeft behoefte aan veiligheid, geborgenheid en genegenheid. Een kind wil graag ruimte om te ontdekken maar ook gehoord worden en zelf het tempo van ontwikkeling bepalen. Dat komt goed uit want bij Kinderopvang Le Papillon heeft uw kind een veilige basis waar zij zich kunnen ontspannen en zichzelf kunnen zijn.
Kind leidster ratio wordt heel klein gehouden waardoor meer persoonlijke aandacht voor ieder kind ontstaat. Begeleiding voor de ontwikkeling van het kind staat bij ons voorop.

De groepen worden bewust klein ingedeeld en per leeftijd samengesteld met vriendjes van de zelfde school uit dezelfde klas.

Vervoer

Voor het ophalen van kinderen uit school wordt bij uitzondering gebruik gemaakt van professionele taxi ondernemingen en als wij een vakantie uitje hebben. In bijna alle andere gevallen worden de kinderen opgehaald door onze eigen leidsters die ook op de groep staan! De kinderen worden vanuit school dus gelijk opgevangen door een vertrouwd, bekend gezicht waarbij zij hun verhaal kwijt kunnen. Het vervoer voor de voorschoolse opvang naar de school, wordt ook door onze eigen leidsters verzorgd.

Ook hier geldt weer het vertrouwde, bekende gezicht van de groep.

Naast de vrije speelruimte wordt dagelijks aandacht besteed aan educatieve spellen en persoonlijke begeleiding. Bovendien zijn onze uurtarieven het laagst in de gemeente Druten en in de gemeente West Maas en Waal.

Onze locatie in Druten is gevestigd in Multicultureel centrum D’n Bogerd
Onze locatie in Boven-Leeuwen is gevestigd in Kulturhus D’n Dulper.

Kleinschalig

Kleinschalige opvang betekent veel persoonlijke aandacht!

Met leeftijdsgenootjes

Onze groepen worden ingedeeld op leeftijd.

Professioneel

Onze begeleiders zijn allen gecertificeerd voor BSO.

Scherp geprijsd

Wij bieden de beste uurtarieven uit de regio!